آغاز پویش «لحظههای انقلاب»/ انتشار کتاب گلابدرهای در ۱۰ هزار نسخه
چاپ یازدهم کتاب «لحظههای انقلاب» باشمارگان ۱۰ هزار نسخه توسط دفتر نشر معارف به بازار کتاب آمد.
چاپ یازدهم کتاب «لحظههای انقلاب» باشمارگان ۱۰ هزار نسخه توسط دفتر نشر معارف به بازار کتاب آمد.
نویسنده در خندهزار اثر سراغ قسمتهای پنهان و گمشده انقلاب رفته است و رمانی درباره مبارزه مردمان روستایی با رژیم شاهنشاهی نوشته است.
سرفصلها ، بخشها و نحوه ثبت نام پنجمین دوره جشنواره مردمی رسول آفتاب در اولین نشست خبری این دوره از جشنواره تشریح شد.
نشست نقد و بررسی رمان انقلابی «خندهزار» نوشته محمد محمودی نورآبادی با حضور احمد عربلو و منیژه آرمین برگزار شد.
میلاد عرفان پور گفت: ادبیات انقلاب اسلامی پیشرو فرهنگ انقلاب است و اگر در حوزه کلمه و معنا و زبان دچار ضعف شویم سایر سنگرهای فرهنگی خودمان را از دست خواهیم داد.
مزینانی نویسنده رمانهای «شاه بی شین» و «آه با شین» گفت: میتوانستم از مسائل خانوادگی رمان بنویسم، اتفاقا این برایم بسیار راحتتر بود، اما تصور میكنم حرف های ناگفته زیادی وجود دارد كه در مورد انقلاب اسلامی باید بیان شود.
مودب دلش گذشتههایش را میخواهد و پنجره را بر میدارد و روی دیوار دیگری میگذارد. آنجا که گاهی انسانهایی تنهاتر از خودش عبور می کنند. پشت دیوار جدید نماد و نشانه ها، خبر از دنیایی در حال ویرانی دارند.
مراسم تجلیل از فعالیتهای مؤسسه شهرستان ادب، مؤسسهای که تبدیل به محفلی برای گردهمایی و فعالیت نسل جدیدی از فعالان ادبیات ایرانی شده است، در خبرگزاری تسنیم برگزار شد.
نشست تخصصی «لذت داستان» سه شنبه 6 مرداد 94، در فرهنگ سرای سرو برگزار خواهد شد.
مجموعه داستان «اینجا چراغی روشن است» به قلم سه تن از نویسندگان جوان شهرستان ایذه از سوی دفتر نشر معارف منتشر شد.
محمدعلی گودینی با بیان اینکه رمان «زنی با کفشهای مردانه» تنها رمان کارگری ایران است، گفت: در این رمان به شرح مظالم دولت سازندگی بر کارگران در خلال روایت داستانی پرداختهام.
احمد شاکری با بیان این مطلب که گفتهشدن معضلی در ادبیات داستانی است که امکان اقتباس را سلب کرده است، گفت: یکی دیگر از موانع پیش روی اقتباس، ضعف قصه در داستانهای شبهروشنفکری است.
عده ای شعر طنز را دست مایه ای برای تضعیف نظام قرار داده اند اما من و امثال من سعی می کنیم که با زبان طنز مشکلات را نه برای تخریب بلکه برای حمایت گوشزد کنیم. یکی از محصولات انقلاب، پرورش شاعر انقلابیست. شاعری که تفکر انقلابی دارد.
جمعی از شعرای سراسر کشور که چندی پیش در راستای محقق کردن مطالبات رهبر معظم انقلاب از حوزه شعر کار گروه «خیزش بیداری ادبی» را تشکیل داده بودند همزمان با تشییع پیکر پاک ۱۷۵ شهید غواص دوران دفاع مقدس میثاقنامهای را نوشتند.
«بر ساحل کوثر» که تازهترین مجموعه غزل آئینی زنده یاد خلیل عمرانی را شامل میشود، طی هفته آینده رونمایی خواهد شد.
ساعتی پیش در حوزه هنری 9 برنده ششمین جشنواره سراسری داستان انقلاب معرفی شدند.
نشست خبری ششمین جشنواره سراسری داستان انقلاب با حضور حسین فتاحی دبیر هنری این جشنواره و علیرضا قزوه مدیر مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری برگزار شد.
تأثیر پذیری شاعران از شخصیت امام در خلق آثار ادبی، باعث به وجود آمدن گونه های جدیدی در ادبیات معاصر شد که شعر انقلاب (فجریه) و امامیه از جمله عمده ترین این گونههای ادبی است.«امامیه» به شعری گفته می شود که موضوع ومضمون اصلی آن «امام» است. در امامیه ها، شخصیت حضرت امام از زوایا و ابعاد گوناگون مورد بررسی قرار می گیرد.
شاید بتوان شاعران و نویسندگان را به دو دسته تقسیم کرد: کسانی که سرگرم کنندگان انبوه مردم هستند و کسانی که سخنگویان آنانند. علیرضا قزوه نیز که موضوع پرداخت این پرونده است در مقام سخنگویان مردم میگنجد. قزوه شاعری است که همواره با مردم در ارتباط بوده و از آغاز بهکار شعرش همواره سعی داشته سخن آنان را بشنود تا در هنرش از آن سود جوید.
یکی از افسران گارد که با من رابطه خوبی داشت، میگفت. شاه بعد از این قضیه، خیلی ترسید. قبل از آن، تصمیم داشت بماند. حتی به قیمت راه انداختن حمام خون. اما آن بچهها با کار بزرگی که کردند، نظر شاه را دگرگون نمودند.
رسانه ملی بیاید سراغمان. فرهنگ و ادب همیشه ده قدم جلوتر از سیاستمدار است، ولی نمیخواهند این اتفاق بیفتد. امروز شاعر فقط با مرگش تیتر میشود، ولی دزد و جنایتکار تیتر است.
میلاد عرفانپور از انتشار جدیدترین کتابش با عنوان «ناخوانده» که مجموعهای از رباعیهای جدید را شامل میشود، خبر داد.
پس از افتتاح انجمن ادبی شعر آورد تبریز این هفته دو دفتر دیگر از دفترهای استانی شهرستان ادب در شهرکرد و اهواز راه اندازی میشود.