پناهیان: سینمای آرمانی باید قابل تحقق بودن آرمان ها را به تصویر بکشد
حجت الاسلام و المسلمین پناهیان در جشنواره مردمی فیلم عمار گفت: سینمای آرمانی باید انسان را از خیالپردازی بیرون آورد و قابل تحقق بودن آرمان ها را به تصویر بکشد.
حجت الاسلام و المسلمین پناهیان در جشنواره مردمی فیلم عمار گفت: سینمای آرمانی باید انسان را از خیالپردازی بیرون آورد و قابل تحقق بودن آرمان ها را به تصویر بکشد.
دکتر سعید جلیلی و جمعی از هنرمندان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی به عیادت فرج الله سلحشور رفتند.
دومین نشست هماندیشی همایش «روحانی در قاب سینما» ۲۵ شهریورماه با حضور ناصر هاشمزاده نویسنده و منتقد سینما و منصور براهیمی پژوهشگر و مدرس سینما برگزار شد.
کارگردان مستند «کربلای ۹۴» در گفتگویی کوتاه از تقابل «سینمای سفارتی» با «سینمای انقلابی» گفت.
صبح هنر | محمدمهدی خالقی، مستندساز و منتقد سینما یادداشتی درباره فیلم «محمد رسولالله» مجیدی منتشر کرد: ١-ما بهعنوان تماشاگر، منتقد، صاحبنظر، هنرمند و… میتوانیم یک فیلم را از دو زاویه بررسی کنیم: چشم...
بهعنوان یک فیلمساز که دغدغه موضوعات دینی و اسلامی را در سینما دارم از حوزههای علمیه میخواهم در بحثهای فقهی سینما ورود کنند، چون ما با مشکلات عدیدهای در این عرصه دست به گریبان هستیم.
آیین تجلیل از ۳۳ سال فعالیت هنری «فرجالله سلحشور» کارگردان پرآوازه و متعهد سنما و تلویزیون با حضور شخصیت ها و چهره های فرهنگی، هنری و رسانه ای کشور در تالار اجتماعات خبرگزاری فارس برگزار شد.
امروز اگر ما سوالاتی را مطرح میکنیم به بعضیها بر میخورد. برادری به من میگفت تقوا پیشیه کنید و ما را نقد نکنید. نقد نکردن بیتقوایی است،اگر ما سوال نکنیم که در روایت فتح، حوزه هنری و سازمان سینمایی چه میگذرد بیتقوایی است. اینها را آقای خاموشی و مومنی شریف باید جواب دهند. آیا در جنگ نرم اولویت ما فیلمی مانند طبقه حساس است؟
سینمایی که دروغ و خودنمایی و شهوت و شهرت اساسش باشد بدرد نمی خورد مگر اینکه اصولش تغییر کند. اما اگر اصولش تغییر کند می شود یک امر مقدس، یک تکنولوژی مقدس که می تواند افکار انبیا را در سرتاسر دنیا ترویج کند. می تواند به جای انسان خدامحور باشد و باطن بجای ظاهر باشد.
من 36 سال روی سینما فکر کردهام و به این نتیجه رسیدم اگر سینما درست شود همه آرزوی انبیا و شهدای ما محقق میشود. سریال یوسف 6 سال است که پربینندهترین اثر روی زمین است.
بولتن روزانه سینما انقلاب در هفتمین شماره خود در پی پاسخگویی مسائل سینما انقلاب به بررسی اراء سینمایی استاد حسن رحیم پور ازغدی پرداخت.
کارگردان «مختارنامه» با شاره به اینکه خصلت راستگویی و امانت داری پیامبر(ص)، گفت:به نظر من یافتن موضوع برای فیلمسازی درباره حضرت پیامبر(ص) کار سختی نیست. اما چگونه ساختن آن سخت است.
وقتی سینما انسانی باشد می تواند دینی باشد، انقلابی هم باشد.اگر سینما عمیق تر شود جذاب تر می شود. بعد دیگر مردم فیلم های دیگر را حوصله نمیکنند نگاه کنند. به سراغ فیلمهای سطحی و ضعیف نمیروند و سینمای دینی مخاطبش را پیدا میکند، اگر به مفاهیم با دیدی عمیق پرداخته شود. وقتی مردم سرگرم تر می شوند پول بیشتری می دهند. و بازگشت سرمایه به سینمای دینی هم اتفاق میافتد.
دکتر کوشکی در محفل سینما انقلاب گفت: ما به سینمای نقاد حاکمیت نیاز داریم،اما نقد نه بر مبنای مبانی که بی بی سی ارائه میکند، بلکه بر مبنای آموزههایی که مثلاً نهج البلاغه ارائه میدهد.
میرشکاک گفت: تلویزیون را که راحتتر از سینما میتوان دینی کرد؛ چرا نمیخواهیم تلویزیون دینی باشد و همواره از سینمای دینی حرف میزنیم؟ محال است معیشت و فضای تنفسیمان دنیوی باشد و رسانه و سینمامان دینی بشود.
رهبر انقلاب در دیدارها و پیامهای گوناگون موضوعات مختلفی را برای فیلمسازی به اهالی سینما پیشنهاد كردهاند كه پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در این اینفوگرافیك به مرور آنها پرداخته است.
پوستر فیلم سینمایی «رستاخیز» آخرین ساخته احمدرضا درویش که توسط ابراهیم حقیقی طراحی شده است رونمایی شد.
سیستم توزیع و نمایش فیلم ها در سینمای ما، معیوب و بیمار است. وضعیت در این حوزه به گونه ای است که اغلب فیلم های ارزشی با حداقل فضا و زمان ممکن روی پرده می آیند و نشریات و رسانه های سینمایی نیز غالبا این گونه فیلم ها را بایکوت می کنند.
هاشمزاده، نویسنده فیلمنامه «بید مجنون» از انجام مراحل تحقیقات برای نگارش فیلمنامه سه فیلم سینمایی درباره حر بن یزید ریاحی، سلمان فارسی و عمار بن یاسر خبر داد.
هنر دينى عدالت را در جامعه به صورت يك ارزش معرفى مىكند؛ ولو شما هيچ اسمى از دين و هيچ آيهاى از قرآن و هيچ حديثى در باب عدالت در خلال هنرتان نياوريد.
در آستانه افتتاحیه دومین دوره تخصصی آموزش فیلمسازی موسسه شهید آوینی مراسمی با حضور حجتالاسلام پناهیان در سالن همایش سیدالشهداء برگزار شد.
کاری که «عمار» دارد میکند، این است که سینما را از درون مردم شروع میکند؛ یعنی نمایش خود مردم به خود مردم. زمانی که مردم خودشان با این سینما خودآگاهی پیدا کردند، خصوصاً خودآگاهی تاریخی و خودآگاهی حال و خودآگاهی به آینده، حتماً در پی آن تمدن خواهد بود.
امینی در مراسم نقد فیلم «آژانس شیشهای» گفت: حاتمیکیا بدون اینکه در این فیلم استدلال به خصوصی آورد از آرمانهای انقلاب اسلامی دفاع میکند و نشان میدهد در سختترین شرایط نیز میتوان از آرمانها دفاع کرد. حاتمیکیا «آژانس شیشهای» را به عنوان نمونهای عینی از سینمای دینی به جامعه ارائه میدهد.