نویسنده «خاکهای نرم کوشک»: در هنر بجای تقلید به سبک برسیم
سعبد عاکف گفت: موقعی که کتاب «خاکهای نرم کوشک» را نوشتم روشنفکران پشیزی برای آن اهمیت قائل نشدند اما همین کتاب با استقبال عموم، توانسته تاکنون به چاپ دویست و یکم برسد.
سعبد عاکف گفت: موقعی که کتاب «خاکهای نرم کوشک» را نوشتم روشنفکران پشیزی برای آن اهمیت قائل نشدند اما همین کتاب با استقبال عموم، توانسته تاکنون به چاپ دویست و یکم برسد.
پایگاه پژوهشی تحلیلی راهبردی به مناسبت روز ملی سینما مجموعه سیر مطالعاتی سینما را برای مخاطبان و علاقه مندان بازنشر می کند. این سیر به پیشنهاد آقای حسن عباسی معرفی شده است.
بررسی نقش و جایگاه «سینما» و مفهومشناسی آن در منظومهی فکری رهبر انقلاب
بیرخانه جشنواره مردمی فیلم عمار، فراخوان ششمین دوره این جشنواره را در هشت موضوع و پنج بخش منتشر کرد.
سرانجام انتظارها برای دیدن فیلم سینمایی «محمد رسولالله(ص)» به پایان رسید و از صبح امروز نور پیامبر رحمت بر پرده سینماهای سراسر کشور تابید.
کیهان ملکی در نقش جرج بوش رئیس جمهور امریکا در فیلم «فیلسوفهای احمق» ایفای نقش کرده است.
حرف اصلی این فیلم که به کارگردانی محمد رضا عرب و تهیه کنندگی مسعود اطیابی در مرحله پیش تولید است خطر داعش در منطقه است و داستان آن در ایران، عراق و چند کشور دیگر در منطقه می گذرد.
سینمایی که دروغ و خودنمایی و شهوت و شهرت اساسش باشد بدرد نمی خورد مگر اینکه اصولش تغییر کند. اما اگر اصولش تغییر کند می شود یک امر مقدس، یک تکنولوژی مقدس که می تواند افکار انبیا را در سرتاسر دنیا ترویج کند. می تواند به جای انسان خدامحور باشد و باطن بجای ظاهر باشد.
از دید «هنر عامهپسند»، بالاترین نمره قبولی به دهنمکی تعلق میگیرد. کسی که دغدغه دینداری و انقلاب را به زبان قابل فهم برای همگان بیان میکند و بدون اعطای یارانه به مخاطب، هزینههای این آفرینش هنری را از محل درآمدهای آن، در گستره ملی، تأمین میسازد.
رهبر انقلاب در دیدارها و پیامهای گوناگون موضوعات مختلفی را برای فیلمسازی به اهالی سینما پیشنهاد كردهاند كه پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در این اینفوگرافیك به مرور آنها پرداخته است.
محمدرضا اسلاملو کارگردان «شهابی از جنس نور» گفت: این فیلم به حال و آینده همه مردم ربط دارد و وگرنه اصلا به سراغ ساخت آن هم نمی رفتم. و این را هم صادقانه می گویم اگر پیش از این اثری سینمایی در مورد این موضوع کار شده بود و کارگردان دیگری بود که این موضوعات و مخصوصا اتفاقات این سه سال اخیر لبنان و سوریه را به صورت سینمایی روایت کند من خیالم راحت بود.
غصه ام هست که در مورد جنگ کم کار شده و هنوز ما ناشی ترین آدم ها را در حوزه جنگ می گذاریم.غصه ام هست که فرزندان شهدا من را عموابراهیم صدا می کنند و من جوابی برای کم کاری در این عرصه برای آنها ندارم…جنگ گنج رفتارهای انسانی بود و امیدوارم اجل به من این فرصت را بدهد که بیشتر از این ها برای جنگ کار کنم.
درجریان انتخاب دوم خرداد سال 76 دولتی روی کار آمده که شعارهایش، بسط جامعه مدنی، توسعه سیاسی، گسترش آزادی بیان، تساهل و تسامح و … است. اما در عرصه فرهنگ و هنر، آزادی بیان تنها به گروه خاصی منحصر میشود.
ما کی مخالفت کردیم با تجدد، با مراتب تجدد مظاهر تجدد وقتی که از اروپا پایش را در شرق گذاشت خصوصا در ایران، مرکز چیزی که باید از آن استفاده تمدن بکنند ما را به توحش کشانده است. سینما یکی از مظاهر تمدن است که باید در خدمت این مردم، در خدمت تربیت این مردم باشد.
نوزدهمین برنامه«ققنوس» با حضور سیدجمال ساداتیان تهیه کننده و محمد سالاری کارشناس فرهنگی موضوع جشنواره فیلم فجر و جهت دهی سینمای ایران را روی آنتن شبکه چهار بررسی کردند.
ابراهیم حاتمیکیا در مراسمی که در بین فرزندان شهدا برگزار میشد به ایراد سخنرانی پرداخت. سخنرانیای که با اشکهای حاتمیکیا و فرزندان شهدا شبی به یادماندنی برای او و فرزندان شهدا و ساختمان موسسه اوج، ساختمانی که خاطراتی حاتمیکیا از کشیک دادن در کنار این ساختمان در ایام دفاع مقدس، نکته غافلگیرکننده سخنرانی او بود به جای گذاشت.
«شیار 143» تازه ترین اثر سینمایی نرگس آبیار فیلمی در ژانر دفاع مقدس است که قهرمان این داستان، یک زن است.
سیستم توزیع و نمایش فیلم ها در سینمای ما، معیوب و بیمار است. وضعیت در این حوزه به گونه ای است که اغلب فیلم های ارزشی با حداقل فضا و زمان ممکن روی پرده می آیند و نشریات و رسانه های سینمایی نیز غالبا این گونه فیلم ها را بایکوت می کنند.
نشست رسانهای «سینما انقلاب» امروز ششم بهمن ماه با حضور روحالله رجبی ، مسئول جنبش فکری هنری سینمای انقلاب و سیدامیر جاوید، مسئول اطلاعرسانی این جنبش در خبرگزاری تسنیم برگزار شد.
تهیهکننده فیلم سینمایی و مجموعه تلویزیونی «معراجیها» ضمن گلایه از بیمهریهایی که در مدت ساخت این مجموعه متحمل شدند، اعلام کرد که شاید این آخرین کارم باشد.
هاشمزاده، نویسنده فیلمنامه «بید مجنون» از انجام مراحل تحقیقات برای نگارش فیلمنامه سه فیلم سینمایی درباره حر بن یزید ریاحی، سلمان فارسی و عمار بن یاسر خبر داد.
برخی آثار جشنواره عمارهم زمان با اکران کمدین معروف فرانسوی ” دیو دونه ” در فرانسه اکران شد . عمار کم کم راه ورود خود را به محافل خارج از ایران نیز باز می کنیم و همانطور که در ایران از محافل غیر رسمی شروع کردیم در خارج نیز از بدنه های غیر مرسوم سینمایی وارد فضای سینمایی شده ایم
اساسا مقاومت وقتی معنی پیدا میکند که اشغالی وجود دارد. وقتی کسی حمله میکند ما مبارزه میکنیم نه مقاومت. ما چه در ایران و چه در سراسر دنیا مورد اشتغال و هجوم غیر فیزیکی گروه محدود و اقلیتی به نام صهیونیسم هستیم و به همین دلیل است که مقاومت همیشه معنا دارد و همیشه در حال اتفاق است و فیلمسازی در این زمینه ضروری. رسالت سینما مقاومت در برابر اشغال فرهنگی است.