سیار: «شهید» ابرمرد شعر انقلاب است
دکتر محمدمهدی سیار، شاعر و پژوهشگر ادبیات در اردوی آفتابگردانها، به میزبانی شهرستان ادب، با مروری بر سیر تفکر در اندیشه اسلامی، شهید را «ابرمرد شعر انقلاب» دانست.
دکتر محمدمهدی سیار، شاعر و پژوهشگر ادبیات در اردوی آفتابگردانها، به میزبانی شهرستان ادب، با مروری بر سیر تفکر در اندیشه اسلامی، شهید را «ابرمرد شعر انقلاب» دانست.
وقتی خبر بیماری و بستری شدن شاعر بلندآوازه کشورمان «حمید سبزواری» منتشر شد، اهالی ادبیات، هر یک به گونهای در مجامع عمومی و ادبی، نسبت به «استاد»، ادای احترام کردند. دو شاعر و پژوهشگر...
بیستمین شب شاعر نکوداشت شاعر انقلاب اسلامی مرتضی امیری اسفندقه، عصر امروز در سازمان هنری رسانهای اوج با حضور چهرههای فرهنگی و ادبی برگزار شد.
آیین رونمایی و معرفی کتاب «آئینه گردانی» شامل سرودههای شاعران معاصر در محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی در حوزه هنری برگزار شد.
اعتراض، نقد درونگفتمانی و مطالبهگری جدی او در شعرهایش جلوهگر است. شاعر وقتی تبعیضها را میبیند نمیتواند دست روی دست بگذارد و تماشا کند. از این رو است که شعرش حرف مردم زمانه است.
صفارزاده شاعری آزاد اندیش و وارسته بود . از قبله و قبیله شاعرانی که شعر را پرتویی از شعور نبوت می دانند و هرگز با قلاب شعر ، در اندیشه صید ماهی دنیا نیستند .
شاعر مطالبهگر ما گاهی اوقات با معیارهای این دنیا سازش ندارد و دوست دارد گردش گردونه را بر هم بزند و همه اینها را در چند کلمه به شکل اعتراض معقولی بیان میکند.
علیمحمد مودب که از سخنرانان اختتامیه سومین جایزه علمی-ادبی «طاهره صفارزاده» بود، با انتشار یادداشتی خاطرهای متفاوت از مرحوم صفارزاده نقل کرد.
سیمیندخت وحیدی، شاعر پیشکسوت کشورمان، از سوی سومین جایزه علمی ادبی طاهره صفارزاده به عنوان بانوی برگزیده فرهنگ سال ۹۴ معرفی شد.
آیین اختتامیه سومین جایزه ادبی – علمی «طاهره صفارزاده» با سخنرانی شاعران و چهرههای فرهنگی درباره شخصیت علمی و ادبی این بانوی فرهیخته برگزار شد.
یکی از تاثیرگذارترین شاعران پس از انقلاب کسی نیست جز «سلمان هراتی». سلمان یکی از ضلعهای اخوان ثالث شعر انقلاب است که اضلاع دیگرش را قیصر امینپور و سیدحسن حسینی تشکیل میدهند.
اشعار قیصر لبریز از صمیمیت و سادگی است، در فرم و زبان بهترین نمونهی شعر معاصر است و مضمون و درونمایههای آن حاصل نابترین اندیشههاست.
به یکباره پرت میشوم به روز ورود امام خمینی به وطن و گروه سرودی که شعر «خمینی ای امام» را خواند. حالا شاید برای بچههای امروز قابل درک نباشد اما گفتن آن شعرها در دوران انقلاب جگر شیر میطلبیده است.
روز گذشته جمعی از شعرا و اهالی رسانه به دیدار حمید سبزواری رفتند تا با ابوالشعرای شعر انقلاب دیداری تازه کنند و به او بگویند دوستش دارند و فراموشش نمیکنند.
جشن تولد ۶۵ سالگی جعفر ابراهیمی(شاهد) سراینده شعر معروف «خوشا به حالت ای روستایی…» در در جمع دانشآموزان دبیرستانی برگزار شد.
نخستین جلسه از دوره «رستاخیز جان» با موضوع تأملی بر شعر انقلاب اسلامی با سخنرانی علیرضا قزوه برگزار شد.
میلاد عرفان پور گفت: ادبیات انقلاب اسلامی پیشرو فرهنگ انقلاب است و اگر در حوزه کلمه و معنا و زبان دچار ضعف شویم سایر سنگرهای فرهنگی خودمان را از دست خواهیم داد.
مقدمه مقام معظم رهبری بر کتاب «سرود درد» استاد سبزواری برای اولینبار در فضای مجازی منتشر شد.
زینب عزیزی، خواهر «احمد عزیزی» در گفتگویی کوتاه از آخرین وضعیت این شاعر اهل بیت گفت.
محمدرضا سنگری از انتشار دو جلد دیگر از مجموعه «از نتایج سحر» تا نمایشگاه کتاب سال آینده خبر داد.
سومین اردوی آموزشی بانوان شاعر انقلاب اسلامی «آفتابگردانها» با حضور ۷۰ شاعر جوان آغاز میشود.
میلاد عرفان پور گفت: در جریان بازگشت پیکرهای این شهدا ما اشعار خوبی میدیدیم و به نظرم رسید که میتواند این اشعار به عنوان یک سند تاریخی در راستای حماسه شاعران به منظور ادای دین به حماسه غواصان محسوب شود.
مودب درباره نام این کتاب گفت: دستخون مرحلهای از قمار است که فرد، هرچه را داشته و نداشته، باخته است و دیگر چیزی برای قمار ندارد جز خون خود. و به میدان می زند و باز قمار میکند، تا شاید پیروز باشد. به نظر من این «با جان به میدان زدن» تصویر و ترکیب شاعرانهای است.