پاسداشت علی داودی در عصرانه ادبی فارس
شصت و دومین عصرانه ادبی فارس با محوریت رونمایی از کتاب «گاهی حواست نیست» سروده علی داوودی با حضور شاعران و منتقدان، در این خبرگزاری برگزار شد.
شصت و دومین عصرانه ادبی فارس با محوریت رونمایی از کتاب «گاهی حواست نیست» سروده علی داوودی با حضور شاعران و منتقدان، در این خبرگزاری برگزار شد.
رمان «بیکتابی» اثر محمدرضا شرفی خبوشان که رمان «عاشقی به سبک ونگوگ» او کاندیدای جایزه جلال آلاحمد شده بود، از زمره کتبی است که به زودی راهی بازار کتاب خواهد شد.
نشست خبری سومین جایزه دکتر طاهره صفارزاده با حضور علیرضا قزوه، رضا اسماعیلی،علی داوودی و جلال صفارزاده برگزار شد.
روز گذشته جمعی از شعرا و اهالی رسانه به دیدار حمید سبزواری رفتند تا با ابوالشعرای شعر انقلاب دیداری تازه کنند و به او بگویند دوستش دارند و فراموشش نمیکنند.
چهارمین شب از شب های شعر «بر آستان اشک» با حضور شاعران پیشکسوت شعر آیینی همچون محمدعلی مجاهدی، علی انسانی، مرتضی امیری اسفندقه و … برگزار شد.
داوودی با با تشریح وضعیت شعر پست مدرن در ادبیات امروز افزود: هیچ کس نمی داند شعر پست مدرن چیست؟
مجموعه شعر جدید علی داوودی با عنوان “گاهی حواست نیست” منتشر می شود.
چهلویکمین «عصرانه ادبی فارس» ویژه مجید سعدآبادی شاعر جوان کشور و از جمله شاعران نوسرایی که حیطه های تفکر دینی را محل بروز و ظهور اندیشه و توان خویش قرار داد. ظهر یکشنبه بیست و یکم تیرماه در خبرگزاری فارس برگزار شد.
سنت شعرخوانی در نیمه رمضان برکات متعددی را برای جامعه ادبی و فضای شعری به همراه دارد. به زعم برخی از شاعران، در این جلسات خط و نشان شعر اصیل فارسی یادآوری میشود تا راه بر شاعران گم نشود.
عبدالملکیان در این جلسه گفت: تعدادی از روشنفکران به دیدار سیمین بهبهانی رفته بودند. خانم بهبهانی سراغ قیصر را از این شاعران گرفته بودند و آنها گفته بودند که قیصر شاعر حکومتی و حزباللهی است. خانم بهبهانی هم در جواب اشاره کرده بود که چه بهتر که او شاعری است که به چیزی اعتقاد دارد؛ مشکل ما کسانی هستند که به چیزی اعتقاد ندارند.
باز عصر مردههاست/ بر منابر هنر/ :مرده های بی خطر!/ مرده های پر شکوه و معتبر/ خودپرستهای نو/ بت پرستهای نو/ هم خدا و هم بشر/ امتزاج خیر و شر
نشست بررسی ادبیات انقلاب اسلامی با حضور صابر امامی شاعر و استاد دانشگاه، علی داودی مدیر دفتر شعر حوزه هنری، ناصر فیض مدیر دفتر طنز حوزه هنری، محمد کاظم کاظمی و محمود حبیبی کسبی شاعر دوشنبه ۱۶ دی برگزار شد.
علی داوودی از چاپ مجدد کتاب «شهر فرنگ»، مجموعه پوستر های ضد آمریکایی خبرداد.
قزوه در نشست خبری «شب های شعر انقلاب» از برگزاری این مراسم در شش استان کشور خبر داد و با اشاره به همکاری حوزه هنری و مجمع شاعران اهل بیت (ع) گفت: شعر آیینی و اهل بیتی از شعر انقلاب جدا نیستند و پیوند ناگسستنی بین آنها وجود دارد.
مودب وی با بیان اینکه «دارم خجالت می کشم از اینکه انسانم» کتاب بسیار مهمی در حوزه شعر به شمار می رود، ادامه داد: اگر افرادی مانند حامد زمانی امروزه سرودهای زیبا می خوانند، به دلیل پشتوانه ادبی کشور است و نباید نقش افرادی مانند امیری اسفندقه را در این زمینه نادیده بگیریم.
شب شعر در این فریبستان عصر سه شنبه 13 آبان با حضور ناصر فیض، علی محمد مودب، امیری اسفندقه، علی داوودی، محمدجواد آسمان و نقی عباس، شاعر هندوستانی در کافه کراسه برگزار شد.
ادبیات امروز در سیری قرار گرفته که رشد خوبی داشته است. در حقیقت ما در کنار غنیسازی اورانیوم، غنیسازی ادبیات را نیز شاهد هستیم این ثمره پشتوانه قوی فرهنگی و هنری این کشور است. از دل این پشتوانهها شاعرانی به دنیا آمدند که ویژگی و سبک شعری آنها با شاعران دورههای گذشته متفاوت است.
از ابعاد گوناگونی میتوان به شخصيت طاهره صفارزاده پرداخت و يكی از وجوه وی اين است كه اين مترجم قرآن، پرچمدار دين و مذهب در عرصه ادبيات و يك نظريهپرداز انقلابی بود كه در سالهای آخر عمر خود به قرآنپژوهی پرداخت و به عنوان زن نمونه جهان اسلام انتخاب شد.