از سخنرانی شریعتمداری تا خوانندگی زمانی +تصاویر
۲۲ بهمن, ۱۳۹۲
مراسم اختتامیه نخستین جشنواره جایزه مرگ بر آمریکا شامگاه دوشنبه با حضور سرلشکر جعفری فرمانده کل سپاه، حمیدرضا مقدمفر معاون فرهنگی اجتماعی سپاه، سردار کاظمینی، حسین شریعتمداری، مجید قلیزاده مدیر عامل خبرگزاری تسنیم و مجتبی شاکری عضو شورای شهر برگزار شد.
حسین شریعتمداری: «مرگ بر آمریکا» پرچم هویتی ماست
حسین شریعتمداری در اختتامیه جایزه بزرگ “مرگ بر آمریکا” که به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر و با حضور سردار جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد در سخنانی گفت: در عصر غم گرفته عاشورا وقتی مولا حسین تنها در میدان مانده بود، به مقابل سپاه عمربن سعد آمد تا آخرین اتمام حجت را کرده باشد به دستور فرماندهان دشمن همه فریاد کشیدند تا کسی صدای حسین را نشنود اما صدای امام مظلوم ما در گوش زمان پیچید تا به عصر خمینی رسید.
وی ادامه داد: کار کارستانی که امام(ره) کردند این بود که غبار بداندیشی و کجاندیشی که بر اسلام ناب نشسته بود را زدود. شاید از این رهگذر باشد که رهبر معظم انقلاب در تعریف انقلاب اسلامی از آن به عنوان بعثت دوباره یاد میکنند.
شریعتمداری با اشاره به وضعیت کنونی انقلاب، گفت: امام خمینی(ره) اسلام ناب محمدی را که غبارزدایی کرده بود، بر کرسی حاکمیت نشاند. وقتی اسلام بر کرسی حاکمیت مینشیند چند اتفاق میافتد. اول: اسلام یک باور است بنابراین مرز جغرافیایی ندارد چون باوری است که بر قلب مینشیند و برای صدور نیازی به ویزا ندارد. این اتفاقی بود که امام راحل همواره از آن خبر میداد و امروزه ما شاهد آن هستیم و نمونه آن را در انقلابهای منطقه میبینیم. دومین اتفاق آن است که چون اسلامی که ظلمستیز است بر کرسی حاکمیت مینشیند، همه دشمنان در مقابل آن قد علم میکنند و سومین اتفاق این است که محرومان و مستضعفان جهان به شما دل میبندند.
وی در ادامه گفت: درگیری ما با نظام سلطه و با آمریکا درگیری هویتی است. ما هویتهایمان با هم درگیر است. مادامی که ما از اسلام ناب حمایت میکنیم و آمریکا به عنوان یک قدرت استکباری به خوی استکباریاش اصرار میکند، با هم درگیریم. فقط در دو حالت است که این درگیری حل میشود یا اینکه ما دست از اسلام ناب محمدی برداریم یا اینکه آمریکا از خوی استکباریاش دست بردارد.
مدیرمسئول روزنامه کیهان همچنین با اشاره به مذاکرات هستهای، گفت: خیلیها وقتی این مذاکرات تمام شد، گفتند که تابو شکسته شده اما هنوز چند ساعت از این اتفاقات نگذشته بود که دیدید چه برخوردی کردند. این اتفاق بار دیگر نشان داد که آمریکا قابل اعتماد نیست و این در واقع دستاورد برزگ مذاکرات بود.
شریعتمداری در ادامه گفت: یکی از ترفندهای دشمن این است که گامهای پیموده شده توسط ملت را به فراموشی بسپارد. این به معنی این است که دشمن روی نقطه ایدهآی که بنا بوده به آن برسیم انگشت میگذارد و این را به عنوان نیمه خالی لیوان نشان میدهد تا این تلقی در ذهنها شکل بگیرد که راهی نپیمودهایم.
وی افزود: وقتی صحبت از گزینههای روی میز دوباره به میان آمد حضرت آقا فرمودند که در جریان جنگ 33 روزه و 22 روزه که ما فقط حامی حماس و حزبالله بودیم به پیروزی رسیدیم. مفهوم دیگر این سخن این بود که آقای اوباما شما که در تعارض با جریانی که ما فقط حامی آن هستیم نتوانستهاید عبور کنید چطور میخواهید از ما عبور کنید؟
وی در ادامه با اشاره به راههای مقابله با دشمن خاطرنشان کرد: راه مقابله با شگردهای دشمن این است که پرچم را همیشه بالا نگه داریم. مرگ بر آمریکا هم پرچم ماست. ما نباید این پرچم را رها کنیم چه کسی میگوید این پرچم را بیندازیم وقتی این پرچم پائین باشد دشمن سوءاستفاده میکند. همین پرچم بالاست که دشمن را مرعوب میکند.
اجرای ترانه های ضد آمریکایی حامد زمانی بخش دیگری از این مراسم بود.
در پایان این مراسم که سرلشکر جعفری و حسین شریعتمداری سخنرانان اصلی آن بودند، از برگزیدگان این جشنوراه در بخشهای عکس، کاریکاتور، پوستر، مستند و کلیپ و وبلاگنویسی تقدیر شد.
اسامی برگزیدگان
در بخش عکس، به هر کدام از برگزیدگان یک میلیون تومان جایزه نقدی اهدا شد. در این بخش، علیحامد حقدوست (عکاس خبرگزاری فارس)، امیر رضایی، میثم ملکی قزوینی (عکاس خبرگزاری فارس در قزوین)، علیرضا میررکنی، مصطفی شمس، حسین موسویفراز و داود یاراحمدی از سوی هیئت داوران به عنوان نفرات برتر انتخاب شدند.
همچنین در بخش کاریکاتور نیز هیئت داوران جشنواره دو اثر را به طور مشترک حائز رتبه نخست دانست که به امین ترابی و سجاد کریمیان هر کدام جایزه نقدی 5میلیون تومانی اهدا شد و رتبه دوم بخش کاریکاتور این جشنواره نیز به محمود محمدتبریزی و رتبه سوم نیز به کاریکاتوریستی از کشور سوریه تعلق گرفت که به دلیل عدم حضور وی، جایزه وی به نمایندهاش تحویل داده شد.
همچنین در بخش کاریکاتور، هیئت داوران جشنواره 10 اثر را شایسته تقدیر دانست و از آنها با اهدای جوایز نقدی، تجلیل کرد.
علیرضا ذاکری، سجاد جعفری و محمد کارگر (کاریکاتوریستهای خبرگزاری فارس)، محمدامین بابایی، محمود برخورداری و امیر دهقان نفرات برتر ایرانی این بخش بودند و ولادمیر کازانوفسکی و الکساندر دوموفسکی از اوکراین، راموندو موندز از برزیل و دیلاپی دیمیتری از ترکیه نیز 4 نفر برتر بعدی در این بخش بودند.
در بخش پوستر نیز، هیئت داوران جشنواره، هیچ اثری را شایسته کسب رتبه اول ندانست اما رتبه دوم این بخش به خانه طراحان انقلاب اسلامی با هدای جایزه 5میلیون تومانی و رتبه سوم نیز به محمد افشار با اهدای جایزه نقدی 2میلیون تومانی اختصاص یافت. البته در این بخش 8 اثر نیز از سوی هیئت داوران شایسته تقدیر شناخته شدند که به هر کدام از آنها، هدیه نقدی یک میلیون تومانی اهدا شد.
در بخش وبلاگنویسی نیز رتبه اول با اهدای جایزه نقدی 3 میلیون تومانی به محمد مهدی خالقی، رتبه دوم با اهدای جایزه یک و نیم میلیون تومانی به محمد حسین رستمی و رتبه سوم نیز به فاطمه موسوی با اهدای جایزه 700هزار تومانی اختصاص یافت.
در بخش مستند و کلیپ نیز، سید مهدی نبویان با اهدای جایزه 3میلیون تومانی حائز رتبه اول، محمد مهدی سرشت با اهدای جایزه یک و نیم میلیون تومانی حائز رتبه دوم و محمد حسین امامی و محسن رمضانی مشترکا با دریافت جایزه 700هزار تومانی، رتبه سوم این بخش را به خود اختصاص دادند.